Βραβευση της Tatakis Wines απο το Δημο Ροδου.

Τους επιχειρηματίες και φορείς που στηρίζουν κάθε χρόνο το έργο της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου τίμησε ο Δήμαρχος Ρόδου κύριος Φώτης Χατζηδιάκος την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 11:00, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού.
Τις τιμητικές πλακέτες απένειμαν στους τιμώμενους ο Δήμαρχος Ρόδου κύριος Φώτης Χατζηδιάκος, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Απόδημων Ροδίων κυρία Μαρίζα Χατζηλαζάρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κύριος Χαράλαμπος Κόκκινος, ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου κύριος Αντώνης Γιαννικουρής και η Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου κυρία Φωτεινή Καράμπελα.

Οι τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν στους επιχειρηματίες και φορείς του τουρισμού ως ελάχιστος φόρος τιμής για την πολυετή τους στήριξη στο έργο της Διεύθυνσης Τουρισμού και αφορούν δράσεις που πραγματοποιήθηκαν την περίοδο 2011 – 2015.
Η συστράτευση όλων στοχεύει εξάλλου στην περαιτέρω προβολή και ανάδειξη της Ρόδου ως μοναδικού τουριστικού προορισμού για επισκέπτες κάθε ηλικίας αλλά και στις δυνατότητες του νησιού για προώθηση του θεματικού – εναλλακτικού τουρισμού και της τουριστικής ανάπτυξης καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Ο Δήμαρχος Ρόδου κύριος Φώτης Χατζηδιάκος τόνισε απευθυνόμενος στους τιμώμενους: «Η τουριστική μας βιομηχανία είναι ένας από τους βασικότερους πυλώνες της εθνικής μας οικονομίας. Ταυτόχρονα όμως πρόκειται για έναν τομέα που έχει μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης, τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά.
Το νέο πλαίσιο θέσεων και προτάσεων που θα ενισχύσει την τουριστική οικονομία αλλά και θα απαντήσει σε μία σειρά από προκλήσεις με τρόπο προοδευτικό, πρέπει να λαμβάνει υπόψη τις δυνατότητες της χώρας, το διεθνές περιβάλλον και θα εντάσσεται σε μία νέα και ανατρεπτική αναπτυξιακή λογική.

Η Tatakis Wines επανειλημμένα δηλώνει παρούσα στην προσπάθεια προβολής και τουριστικής ανάπτυξης της Ρόδου με χορηγίες σε πολλές εκδηλώσεις των τοπικών αρχών.